У емисији Радио Београда 1 – „Доживети стоту“ прилог о ГЦ Јагодина – емисија ће бити емитована 23.12.2017.год.

0
Милан Стојановић и Оливера Јаковљевић
Милан Стојановић и Оливера Јаковљевић

Емисија „Доживети стоту“ Првог програма Радио Београда већ седамнаест година доноси интервјуе и репортаже посвећене старијој популацији. У разговорима с истакнутим стручњацима из области социјалне политике, економије, медицине, културног, јавног и спортског живота, емисија се бави свим аспектима живота трећег доба. Осврће се на проблеме о којима се мало говори, даје психолошку подршку, корисне информације о томе где и када се може добити помоћ, али и указује на прикривено и отворено занемаривање старијих људи.

У новој емисији која ће бити емитована у суботу 23.12.2017.год. на првом програму Радио Београда ћемо упознати станаре Геронтолошког центра у Јагодини. Покрај реке Белице, у центру града, проводе своје треће доба окружени пријатељима и љубављу. Стигли су из различитих крајева Србије и постали велика породица сениора.

Милан Стојановић и Оливера Јаковљевић
Милан Стојановић и Оливера Јаковљевић

Директор јагодинског Геронтолошког центра Милан Стојановић, са сарадницима, брине да корисницима ништа не недостаје. Имају здравствену заштиту и негу 24 сата. И социјални живот је организован кроз радионице и секције. Сваки дан је испуњен дружењем, активностима и спортским такмичењима. Највише се радују путовањима, а ових дана је све у знаку припрема за новогодишње и божићне празнике.

Владимир Исаиловић, Владимир Илић и Лепојка Цвијетић
Владимир Исаиловић, Владимир Илић и Лепојка Цвијетић

Послушајте целу емисију Радио Београду 1, емисија ће бити емитована у суботу 23.12.2017. године у 09.05 часова ујутру.

На овом линку можете послушати целу емисију „Доживети стоту“ од 23.12.2017.године

Преузето са: www.rts.rs

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here